Naisten sandaalit,räpylät,liukumäet ja avautuvat muoti mekko www.thehenselerfoundation.org
 
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Palautuskäytäntö

Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteenne. Kaikki tässä tilatut kohteet ovat lähellä sanaa tässä, "Mitä näet verkkosivuillamme on se, mitä saat 7 päivää". Voit nauttia helposti paluusta tai vaihtaa, sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä palauttamalla toimitusosoitetta ennen palautus kohteita. Ota meihin yhteyttä! Kaikki kohteet, jotka on lähetetty takaisin meille, on käytettävä, vaihdettava tai pestä alkuperäisessä kunnossa, johon kaikki tagit on kiinnitetty.

Kaikki tilaamat esineet saavat oikeat esineet täältä. Lupaamme sinulle oikeat tilauspaketit. Joten jos takaisin oikeat kohteet hyvitystä:. Lähetys- ja käsittelymaksuja ei palauteta

Meillä ei ole oikeiden tilausmaksujen palautus- tai vaihto-kustannuksia, olet vastuussa toimituskustannuksista. Lisäksi suosittelemme omaa suojaasi seurantaa ja vakuutusta, koska emme ole vastuussa kadonneista toimituksista.

Kaikki palautetut tavarat on lähetettävä lähetysosoitteeseen, lähetämme sähköpostiviestin, kun olet tullut kanssamme!

vaihto

Järjestämme vaihtoa eri kokoa tai väriä varten 30 päivän kuluessa alkuperäisestä tilauspäivästä. Ota yhteyttä tilausnumerosi kanssa ja yksi tiimimme jäsenistä auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä! Jos haluat vaihtaa erän eri tavoin, sinun kannattaa palauttaa tuotteesi hyvitykseen ja tehdä uusi tilaus haluamallasi tyylillä.

Sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä ennen palautuskohteita. Kaikkien meille palautettavien tavaroiden on oltava kuluneet, vaihdettava tai pestävä alkuperäisessä kunnossaan, kun kaikki tunnisteet on kiinnitetty. Käytetyt tai likaiset esineet palautetaan sinulle.

Meillä ei ole lähetyskuluja kattamaan vaihto, olet vastuussa paluukuljetuksesta ja lähetä takaisin sinulle vaihdetut kohteet. Suosittelemme jäljittämistä ja vakuutuksia, kun lähetät meille tuotteita omalle suojallemme, koska emme ole vastuussa kadonneista toimituksista. Lähetys- ja käsittelymaksuja ei palauteta.

Varauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Syy, että meillä on kaikki tilaukset mahdollisimman pian 6-8 tunnin kuluessa tilausten tilauksesta, joten emme aina voi peruuttaa tilausta sen jälkeen, kun se on jätetty. Toivottavasti ymmärrät tämän tärkeän asian. Poistopyyntöjä on lähetetty tilaukseen palautusoikeuden mukaisesti. Sinun on maksettava provisio pankille.

Kind message: Jos saat 10-numeroisen seurantanumeron 3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, olet ehkä nähnyt sähköpostipalvelimesi roskasisältöisenä. Tässä tapauksessa ota meihin yhteyttä saadaksesi ohjeet "Seuranta.

Takaisin